search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:20
MENU CLOSE

Τα… καρφιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους youtubers που γίνονται παρουσιαστές (Video)

18.11.2020 10:36
Τα... καρφιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους youtubers που γίνονται παρουσιαστές (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην ολοένα και αυξανόμενη τάση των youtubers και παικτών ριάλιτι να γίνονται παρουσιαστές εκπομπών. Με μπόλικη δόση χιούμορ, ο Γρηγόρης εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς την ενόχλησή του, τονίζοντας ότι δεν κάνουν όλοι για αυτήν τη θέση. 

«Και να παρουσίαζα τη Φάρμα, δεν θα στο έλεγα. Δεν ξέρεις ότι οι youtubers τώρα έχουν γίνει παρουσιαστές; Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για τη Φάρμα. Δεν μου έχει γίνει κάποια κουβέντα και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά τι σημασία έχει αυτό;

Πρέπει λίγο να καταλάβουν όλοι ότι η τηλεόραση είναι και ηθοποιοί που βγήκαν επίσης πάρα πολλοί τον τελευταίο καιρό, όχι ότι δεν είχε, πάντα είχε, που έγιναν παρουσιαστές, ότι είναι ένα άλλο πράγμα. Η τηλεόραση είναι άλλο πράγμα.

Πρέπει να είσαι τηλεπαρουσιαστής και μερικοί άνθρωποι μπόρεσαν και το έκαναν αυτό το επάγγελμα, όπως μπόρεσαν κάποιοι άλλοι να είναι ηθοποιοί, κάποιοι άλλοι μπόρεσαν να είναι τραγουδιστές. Καμία σχέση δεν έχει η τηλεόραση με το youtube, ούτε με την ηθοποιία, ούτε με το τραγούδι», είπε μεταξύ άλλων, ερωτηθείς αν έχει κάνει συζητήσεις για να παρουσιάσει τη Φάρμα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:18