04/03/2021 08:33:16

Μαξίμου: Οι δύο δημοσιογράφοι που θα αντικαταστήσουν τον Στέλιο Πέτσα

Μαξίμου: Οι δύο δημοσιογράφοι που θα αντικαταστήσουν τον Στέλιο Πέτσα - Media

 

Στο επιτελείο του πρωθυπουργού αποφασίστηκε η αντικατάσταση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, στον ανασχηματισμό που προγραμματίζεται για τη νέα χρονιά και όχι νωρίτερα, από γυναίκα δημοσιογράφο.

Ωστόσο, η επιλογή προσώπου αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση καθώς δεν έχουν την ίδια προτίμηση όλα.. τα κέντρα επιρροής στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην short list πέρασαν δύο δημοσιογράφοι με τηλεοπτική παρουσία, η μία κεντροαριστερών καταβολών και η άλλη δεξιότερα.

Καθεμία όμως έχει διαφορετικούς υποστηρικτές στο περιβάλλον του Κυρ. Μητσοτάκη κι αυτό μπορεί να στοίχισε ήδη και στις δύο το πολιτικό τους μέλλον - για την ώρα τουλάχιστον.

Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν τους λείπουν οι δημοσιογράφοι. Επειδή, όμως, η θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι νευραλγική δύσκολα θα αναλάβει καθήκοντα πρόσωπο στο οποίο δεν συμφωνούν και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου (ανιψιός του) Γρ. Δημητριάδης και ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης.

Κάπου εκεί σκάλωσαν.

Πηγή: tvxs.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.