search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:02
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Ικανοποίηση για την ΕΡΤ που ετοιμάζει και νέα σειρά

01.12.2020 10:57
Τηλεόραση: Ικανοποίηση για την ΕΡΤ που ετοιμάζει και νέα σειρά - Media

 

Συνεχίζει την επένδυση στη μυθοπλασία η διοίκηση της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τις σχετικές διαρροές, το σενάριο είναι έτοιμο και… ζητάει τρεις μαμάδες.

Συζητήσεις γίνονται με την Ελένη Ράντου, τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τη Ράνια Σχίζα.

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το σίριαλ, εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι η κρατική τηλεόραση ρίχνει πλέον το βάρος και στην prime time ζώνη, διεκδικώντας ευθέως μερίδιο από τη διαφημιστική αγορά. Πάντως, οι επιδόσεις σε επίπεδο τόσο τηλεθέασης όσο και γενικότερης αναδιοργάνωσης αρχίζουν να ικανοποιούν ακόμη και το Μέγαρο Μαξίμου.

Στο πλαίσιο αυτό και εν μέσω της γενικότερης ευφορίας, εξετάζεται το σενάριο παράλληλα με την επένδυση στην ψυχαγωγία να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο ενημερωτικός τομέας, για τον οποίο είναι κοινώς αποδεκτό ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει αφήσει πίσω του τις εποχές του «λιβανίσματος» της εκάστοτε εξουσίας. Η ενίσχυση αφορά και το κομμάτι του πιθανού λανσαρίσματος νέων εκπομπών από το υπάρχον στελεχικό δυναμικό, αλλά και τη δημιουργία νέων στηλών στα ήδη υπάρχοντα προγράμματα.

Πηγή: media.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:02