search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:06
MENU CLOSE

Επίθεση με μπογιές και τρικάκια στα γραφεία του Κ. Γκιουλέκα, της ΕΑΔ και του ΕΟΔΥ

01.12.2020 21:34
Επίθεση με μπογιές και τρικάκια στα γραφεία του Κ. Γκιουλέκα, της ΕΑΔ και του ΕΟΔΥ - Media

 

Δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι πέταξαν μπογιές και τρικάκια στα γραφεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και του ΕΟΔΥ/4η Υγειονομική Περιφέρεια.

Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 6.30 το απόγευμα σε κτίριο επί της οδού Αγίας Σοφίας 46, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στον 5ο όροφο στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Κ. Γκιουλέκα, ενώ τα άλλα γραφεία βρίσκονται στον 8ο όροφο της ίδιας οικοδομής. Αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τα δύο άτομα και εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ανήκουν σε αναρχική συλλογικότητα, ενώ τα τρικάκια που πέταξαν αναφέρονται στην «κρατική διαχείριση της πανδημίας».

«Για άλλη μια φορά οι κουκουλοφόροι στοχοποίησαν τον κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης. «Καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις στο γραφείο του βουλευτή μας @gioulekaskostas και στα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. Τέτοιες πράξεις δεν μας εκφοβίζουν & δε μας φιμώνουν», καταλήγει η ανάρτηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:06