search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52
MENU CLOSE

Ιστοί αράχνης και τρίαινες του… διαβόλου στο πάρτι του Ούγγρου ακροδεξιού ευρωβουλευτή (Photos)

02.12.2020 10:33
Ιστοί αράχνης και τρίαινες του… διαβόλου στο πάρτι του Ούγγρου ακροδεξιού ευρωβουλευτή (Photos) - Media

 

Μαύροι ιστοί αράχνης, νεκροκεφαλές με φωσφοριζέ μάτια και τρίαινες του διαβόλου «υποδέχτηκαν» τον ακροδεξιό ούγγρο ευρωβουλευτή Ζάγιερ Γιόζεφ ενώ έμπαινε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στις Βρυξέλλες το οποίο φιλοξενούσε ένα… ξέφρενο πάρτι.

Αλκοόλ, ναρκωτικά και… καραντίνα αποτελούν κομμάτια ενός παζλ που συμπληρώθηκε κομμάτι – κομμάτι μετά την «βόμβα» ότι ευρωβουλευτής συμμετείχε σε όργιο.

Σημειώνεται πάντως πως ο οικοδεσπότης δεν είχε προσκαλέσει τον Ζάγιερ στο πάρτι το οποίο λειτούργησε ως ταφόπλακα στην πολιτική του καριέρα.

Όπως δημοσιεύει η ουγγρική ενημερωτική ιστοσελίδα Blikk, ο 29χρονος διδακτορικός φοιτητής David Manzheley, δεν γνώριζε τον ευρωβουλευτή προσωπικά.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του ιδίου, ο αρχικός προγραμματισμός συμπεριελάμβανε μόλις 10 άτομα, τα οποία μάλιστα θα έπρεπε ήδη να έχουν νοσήσει από κορονοϊό έτσι ώστε να ελαττωθεί η πιθανότητα μόλυνσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52