search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:09
MENU CLOSE

Τζόυς Ευείδη: Αν είχα συμβιβαστεί στην ζωή μου θα είχα άντρα και παιδιά

02.12.2020 14:51
Τζόυς Ευείδη: Αν είχα συμβιβαστεί στην ζωή μου θα είχα άντρα και παιδιά - Media

 

Η Τζόυς Ευείδη εκπέμπει αυτό που είναι: Άμεση και αληθινή, με έντονες δόσεις αυτοσαρκασμού. Κωμικός γαρ. Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ, μεγάλωσε στην Αθήνα.

Ζει στην Νέα Σμύρνη. Αγαπάει τα ζώα, τα φυτά και το θέατρο.

«Οι γονείς μου, μόλις παντρεύτηκαν, φύγανε στον Καναδά, την δεκαετία του ΄50. Πήγαν για δουλειά. Ήταν όμως από τους μετανάστες που είχαν τις παρέες τους, είχαν κάποια καλλιέργεια. Δεν δούλεψαν στην φάμπρικα, ας πούμε. Ήταν καλύτερες οι συνθήκες της ζωής τους. Αλλά δεν άντεξαν -τους έλειψε πολύ η Ελλάδα. Δεν ήθελαν να μεγαλώσει το παιδί τους στον Καναδά –μεγάλη τους βλακεία» επισήμανε.

«Γεννήθηκα στο Μόντρεαλ. Ολοι μου λένε ότι είναι μια ωραία πόλη, Εφυγα όταν ήμουν περίπου τριών ετών –δεν ξαναπήγα ποτέ. Δεν έχω καθόλου μνήμες. Πήρα την υπηκοότητα, αλλά για να πάρω την ελληνική δεν ξέρει κανείς τι τράβηξα…. Ο μπαμπάς μου ήταν και εθελοντής στον πόλεμο αλλά για να την ελληνική κι εγώ δεν ξέρω τι τραβήξαμε. Κατάφερα να την πάρω χάρη στον Συνήγορο του Πολίτη και τον Καμίνη, που ήταν τότε επικεφαλής. Ημουν ολόκληρη γυναίκα πια…» αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο bovary.gr.

 «Το βαφτιστικό μου είναι Τζόυς. Υπήρχε τότε μια δημοσιογράφος που τους άρεσε πολύ, η Τζόις Ντέιβιντσον, την οποία είχαν διώξει από το κρατικό κανάλι γιατί είχε εκφραστεί λίγο δυσμενώς για την έλευση της Βασίλισσας. Οι γονείς μου ενθουσιάστηκαν και μου έδωσαν το όνομά της…» είπε.

«Αν είχα συμβιβαστεί στην ζωή μου θα είχα άντρα και παιδιά, φαντάζομαι. Δεν υπήρξα από αυτές που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους. Φυσικά και έχω ταλαιπωρηθεί από προσωπικές σχέσεις, αλλά έχω κι εγώ ταλαιπωρήσει» κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:58