search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:14
MENU CLOSE

Άνδρας ζυγίζει 300 κιλά και για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο χρειάστηκε γερανός, κοντέινερ και 50 διασώστες (Video)

02.12.2020 15:01
Άνδρας ζυγίζει 300 κιλά και για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο χρειάστηκε γερανός, κοντέινερ και 50 διασώστες (Video) - Media

 

Μια μεγάλη επιχείρηση στήθηκε σε ένα στενό δρόμο της Γαλλικής πόλης Περπινιάν προκειμένου να μεταφερθεί ένας άνδρας που ζυγίζει 300 κιλά από το σπίτι του στο νοσοκομείο. 
Ένας γερανός, ένα κοντέινερ και 50 διασώστες κατάφεραν να τον μεταφέρουν όχι από την πόρτα γιατί δεν χωρούσε να περάσει, αλλά από το παράθυρο του σπιτιού του. Ο άνδρας είχε πέσει από το κρεβάτι του την ώρα που κοιμόταν και είχε καθηλωθεί στο πάτωμα χωρίς να μπορεί να κουνηθεί. 
Από το πέσιμο πονούσε σε διάφορα σημεία του σώματος του και χρειαζόταν να πάει στο νοσοκομείο κάτι που δεν μπορούσε να κάνει μόνος του. Έτσι ο πατέρας του τηλεφώνησε στην πυροσβεστική και στήθηκε αυτή η μεγάλη επιχείρηση. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:14