search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:36
MENU CLOSE

Δεκάδες προσαγωγές από το κέντρο της Αθήνας – «Είμαστε 80 άτομα στοιβαγμένα σε κλειστό χώρο» καταγγέλλει δημοτικός σύμβουλος

06.12.2020 13:29
Δεκάδες προσαγωγές από το κέντρο της Αθήνας - «Είμαστε 80 άτομα στοιβαγμένα σε κλειστό χώρο» καταγγέλλει δημοτικός σύμβουλος - Media
 

Σε περισσότερες από 100 προσαγωγές από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές. Σημειώνεται, ότι οι 60 προσαγωγές έχουν γίνει από την περιοχή των Εξαρχείων.

Μεταξύ των προσαχθέντων, δικηγόροι όπως οι Θανάσης Καμπαγιάννης και Κώστας Παπαδάκης, μέλη της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά και αυτοδιοικητικοί, όπως ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Τουλγαρίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Πέτρος Κωνσταντίου.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Κωνσταντίνου καταγγέλλει ότι σε κλειστό χώρο της Αστυνομίας στην Πέτρου Ράλλη βρίσκονται στοιβαγμένα περίπου 80 άτομα, εν μέσω πανδημίας.

«Μέσα σε έναν κλειστό χώρο στην Πέτρου Ράλλη είμαστε περίπου 80 άτομα στοιβαγμένα παρόλο που διαμαρτύρονται οι προσαχθέντες υγειονομικοί και τονίζουν την παραβίαση των μέτρων προστασίας».

Μέσα σε έναν κλειστό χώρο στην Πέτρου Ράλλη είμαστε περίπου 80 άτομα στοιβαγμένα παρόλο που διαμαρτύρονται οι προσαχθέντες υγειονομικοί και τονίζουν την παραβίαση των μέτρων προστασίας.

Δημοσιεύτηκε από Petros Constantinou στις Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01