search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:01
MENU CLOSE

Η κόρη του Στιβ Τζομπς στην πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο (Photos)

08.12.2020 16:47
Η κόρη του Στιβ Τζομπς στην πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο (Photos) - Media

 

Μια νέα αρχή στο μόντελινγκ έκανε η μικρότερη ηλικιακά κόρη του συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, με μια διαφημιστική καμπάνια για το Glossier’s.

Η 22χρονη κόρη του αποθανόντος ιδρυτή της Apple και της δισεκατομμυριούχου επενδύτριας Λόρεν Πάουελ Τζομπς, Ιβ Τζομπς, πόζαρε σε μια μπανιέρα στη νέα καμπάνια σύμφωνα με την ιδρύτρια της Glossier, Έμιλι Βάις.

«Η Ιβ Τζομπς – ναι, Apple Τζομπς – μεγάλωσε και φωτογραφήθηκε για το εορταστικό Glossier 2020» έγραψε η ιδρύτρια της εταιρείας στις φωτογραφίες της Ιβ που μοιράστηκε στο Instagram.

Η Ιβ αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα σε ανάρτησή της στο Instagram ότι θα λάμβανε μέρος στην καμπάνια της εταιρείας καλλυντικών, αναρτώντας φωτογραφίες. «Χίλια ευχαριστώ στην Έμιλι Βάις και σε όλους στην Glossier. Ρίξτε μια ματιά στην συλλογή» έγραψε.

Η Ιβ δεν θα κληρονομήσει τίποτα από την περιουσία του πατέρα της

Ο Στιβ Τζομπς είχε αποκτήσει περιουσία ύψους 10,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όταν πέθανε τον Οκτώβριο του 2011. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του προήλθε από το μερίδιό του στην The Walt Disney και όχι από την Apple.

Η μεγαλύτερη κόρη του Λάιζα έλαβε μέρος της κληρονομιάς μετά τον θάνατό του. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του πήγε στην σύζυγό του, η οποία έχει δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να την μεταβιβάσει στα τρία της παιδιά.

Η χήρα του Στιβ Τζομπς, Λόρεν Πάουελ Τζομπς, η οποία έχει περιουσία συνολικής αξίας 35,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε στους New York Times νωρίτερα φέτος πως η περιουσία της οικογένειας θα τελειώσει με εκείνη, λέγοντας πως δεν υπάρχει «τίποτα το δίκαιο» στην κληρονομιά μιας περιουσίας.

«Κληρονόμησα τον πλούτο από τον σύζυγό μου, ο οποίος δε ενδιαφερόταν για την συσσώρευση χρημάτων. Το κάνω αυτό προς τιμή του έργου του και έχω αφιερώσει την ζωή μου στο να κάνω το καλύτερο για να το διανέμω δίκαια, με τρόπους που να ευνοούν άτομα και κοινότητες με βιώσιμο τρόπο. Δεν με ενδιαφέρουν τα πανάκριβα κτίρια και τα παιδιά μου το ξέρουν αυτό» συμπλήρωσε. «Ο Στιβ δεν ενδιαφερόταν για τέτοια πράγματα. Αν ζήσω πολλά χρόνια ακόμη, θα τελειώσουν όλα μαζί μου» κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:01