search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:23
MENU CLOSE

Ιωάννης Παπαζήσης: «Απόλαυσα πολύ τη σκηνή που έσπαγα το αυτοκίνητο» (Videos)

13.12.2020 15:15
Ιωάννης Παπαζήσης: «Απόλαυσα πολύ τη σκηνή που έσπαγα το αυτοκίνητο» (Videos) - Media

 

Για τον ρόλο του «Παύλου» στη σειρά του Alpha «Αγγελική», την πίεση που ένιωσε με την αγάπη του κόσμου στο «Κόκκινο Ποτάμι» και τον γιο του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Ιωάννης Παπαζήσης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha. 

«Τους ρόλους τους σχεδιάζουν ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος. Χαίρομαι που ο φετινός ρόλος είναι διαφορετικός από αυτός που έπαιξα την περασμένη χρονιά. Αυτό που σε πηγαίνει παρακάτω στη δουλειά είναι οι συνεργασίες. Όταν νιώσεις ως καλλιτέχνης πως κάπου έφθασες εκεί χάνεις το κίνητρό σου. Πριν από “To Κόκκινο Ποτάμι” είχα 8 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Όταν με πήρε ο Μανούσος Μανουσάκης είπα θέλω να είμαι», ανέφερε αρχικά o ηθοποιός. 

«Όταν πήγα στα γραφεία της εταιρείας και του Alpha μου είπαν “Κοίταξε να δεις αυτός ο Παύλος είναι τεράστιο λαμόγιο και κωλ… Δεν σκεφτήκαμε ποτέ κανέναν άλλον”», συνέχισε, μιλώντας για τη την τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί φέτος, και εξήγησε πως ήθελε τον ρόλο ενός κακού: «Μετά το “Ποτάμι” δέχτηκα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο και ένιωσα να με πνίγει όλο αυτό».

Για τη σκηνή με το αυτοκίνητο που σπάει το αυτοκίνητο και έγινε viral είπε: «Με διαφορά ήταν η καλύτερη σκηνή αυτή που έσπαγα το αυτοκίνητο. Πήγα στο γύρισμα χωρίς να ξέρω τι θα κάνω. Ήταν επτά το πρωί, έγινε μια λήψη και ήταν η σκηνή που απόλαυσα περισσότερο από όλες. Πήγα στο γύρισμα βαρύς. Επτά ξεκίνησε η σκηνή, Επτά και δέκα πετούσα. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος γιατί αν έκανα ένα λάθος δεν θα μπορούσαμε να την ξαναγυρίσουμε».

«Το μόνο κοινό στοιχείο που έχω με τον Παύλο είναι η αγάπη για τα παιδιά του. Ο γιος μου είναι το Α και το Ω για εμένα», είπε. 

 

Αναφερόμενος στην οικογένειά του, ο Ιωάννης Παπαζήσης χαρακτήρισε το γιο του μορφονιό. «Θεωρώ ότι υπάρχει κατανόηση και σεβασμός. Αν υπάρχει σεβασμός σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης αξίζει να δώσεις ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου σε αυτό», εξήγησε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:23