search
ΤΕΤΑΡΤΗ 10.04.2024 09:33
MENU CLOSE

Οι συζητήσεις για την διαδοχή του Ιερωνύμου και η… ερώτηση του Μεσσηνίας στη Βουλή

14.12.2020 07:15
Οι συζητήσεις για την διαδοχή του Ιερωνύμου και η... ερώτηση του Μεσσηνίας στη Βουλή  - Media

 

Η συζήτηση περί διαδοχής του Ιερωνύμου έχει ξεκινήσει. Ενας από αυτούς που δείχνει να θέλει να μπει στην «κούρσα» είναι ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο οποίος διατηρεί διαχρονικά στενές σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά λόγω εντοπιότητας.

Σύμφωνα με την Καθημερινή ο μητροπολίτης έχει διαύλους επικοινωνίας και με βουλευτές της Ν.Δ., όπως ο Κώστας Καραγκούνης. Μου λένε μάλιστα πως ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, πριν καταθέσει πρόσφατα ερώτηση στη Βουλή για την αυτοκεφαλία της λεγόμενης «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας», είχε συνομιλήσει με τον Μεσσήνιο ιεράρχη, καθώς το θέμα ανήκει στα ενδιαφέροντά του.

Η ερώτηση, για να ξέρετε, κατέληγε με το ερώτημα: «Ποια είναι η θέση της ελληνικής κυβέρνησης για το ζήτημα αναγνώρισης της αυτοκεφαλίας της σχισματικής Εκκλησίας των Σκοπίων και μάλιστα στη βάση της συμφωνίας των Πρεσπών;» Μήνυμα ελήφθη, νομίζω.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.04.2024 09:33