search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Βίκυ Καγιά: Η ερώτηση ρεπόρτερ που εκνεύρισε την παρουσιάστρια (Video)

16.12.2020 08:28
Βίκυ Καγιά: Η ερώτηση ρεπόρτερ που εκνεύρισε την παρουσιάστρια (Video) - Media

 

Τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του τελικού του GNTM έκαναν η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός. Μια ερώτηση, ωστόσο, για τον Γιώργο Καράβα, στάθηκε η αφορμή ώστε η παρουσιάστρια να εκνευριστεί.

«Δεν έπεσε κανένα σύστημα, δεν έμεινε καμία ψήφος ακαταμέτρητη. Ήταν όλα τέλεια. Σκεφτόμουν μήπως… τριτώσει, αλλά μερίμνησε φέτος το κανάλι και η εταιρεία που ήταν πίσω από αυτό ήταν αυτή που έπρεπε. Όλα καλά. Δεν είναι καθόλου άδικο που κέρδισε ο Ηρακλής επειδή είχε τη δεύτερη ευκαιρία. Το άξιζε! Κέρδισε πολλά ο Ηρακλής και πάνω στην ατυχία του κορονοιού είναι και τυχερός για να ξεκουραστεί», είπε αρχικά με τη ρεπόρτερ να επισημαίνει:

«Κάποιοι έλεγαν ότι δεν μπορεί να επιβληθεί ο Γιώργος Καράβας στα παιδιά» για να λάβει την εξής απάντηση από τη Βίκυ Καγιά:

«Με ποια άποψη; Τι εννοείτε; Πώς να επιβληθείς; Να κάνεις τι άλλο; Τι εννοείς ακριβώς; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή είναι λάθος και άδικο. Μιλάμε για αγόρια και κορίτσια που τα αγόρια έχουν άλλη προσωπικότητα, άλλο τσαμπουκά και άλλο τρόπο να εκφράζονται. Αυτό είναι άδικο που λέτε για τον Γιώργο. Δικαίωμά της της Ηλιάνας να το πω και γνώμη της. Με ρωτάς τώρα κάτι, τι να πω σε αυτό; Ο καθένας μπορεί να πει αυτό που πιστεύει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01