search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:07
MENU CLOSE

Γιατί ανέβαλε το ταξίδι στην Πορτογαλία ο Μητσοτάκης

23.12.2020 07:21
Γιατί ανέβαλε το ταξίδι στην Πορτογαλία ο Μητσοτάκης - Media

 

Να μεταβεί στη Λισαβόνα και να συναντηθεί με τον Αντόνιο Κόστα είχε κανονίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο, το ραντεβού με τον πορτογάλο ομόλογό του ακυρώθηκε -ή, μάλλον, αναβλήθηκε γι’ αργότερα- καθώς ο Κόστα τελεί σε καραντίνα στο σπίτι του, αφού είχε συναντηθεί κατ’ ιδίαν στο Μέγαρο των Ηλυσίων με τον Εμανουέλ Μακρόν, ενόσω ο Γάλλος πρόεδρος ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Το ταξίδι είχε κανονιστεί για την προσεχή Δευτέρα 28 του μηνός, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να το αφήσει γι’ αργότερα -κι αυτό ανεξαρτήτως του ότι εκείνη την ημέρα λήγει η καραντίνα του πορτογάλου πρωθυπουργού.

Προφανώς, ο πρωθυπουργός είναι της λογικής «κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε» -άλλωστε, η πορτογαλική προεδρία της Ε.Ε. θα διαρκέσει 6 μήνες και, άρα, θα έχει πολλές ευκαιρίες να συζητήσει τα ευρωτουρκικά και τα ελληνοτουρκικά μαζί του, όταν… απομακρυνθεί εντελώς ο κίνδυνος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:07