search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:53
MENU CLOSE

Άννα Βίσση: Η ανάρτησή της μετά την τηλεοπτική συνάντηση με τη Βανδή

28.12.2020 10:26
Βίσση για Βανδή: Παίξαμε στη σκηνή σαν κορίτσια με τις κούκλες (Video) - Media

 

Το κοινό περίμενε για τη συνάντησή τους 25 και πλέον χρόνια, με τις φήμες περί κόντρας τους να γεμίζουν σελίδες περιοδικών και να γίνονται αντικείμενο συζήτησης όλα αυτά τα χρόνια. 

 Ο λόγος, φυσικά, για την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή οι οποίες είπαν να καταργήσουν τον “μύθο”, πραγματοποιώντας την πρώτη τηλεοπτική τους συνύπαρξη!

Οι δυο καλλιτέχνιδες ανέβηκαν στη σκηνή του J2US, τραγούδησαν, αγκαλιάστηκαν, αστειεύτηκαν ενώ έδωσαν και ένα φιλί στο στόμα που συζητήθηκε

Το Twitter πήρε φωτιά από αυτή τη συνάντηση που οι θαυμαστές τους περίμεναν χρόνια, ενώ πολλοί είναι αυτοί που πλέον, αναμένουν μια κοινή τους συνεργασία. 

Μετά τον τελικό, η Άννα Βίσση με μια ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για όλα τα σχόλια αγάπης που εισέπραξε, ενώ τόνισε ότι πέρασε “μαγικά”!

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:52