search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Μόσιαλος «καρφώνει» Άδωνι: Η κυβέρνηση πρέπει να διευκρινίσει αν εξέφρασε προσωπικές απόψεις

05.01.2021 17:17
Μόσιαλος «καρφώνει» Άδωνι: Η κυβέρνηση πρέπει να διευκρινίσει αν εξέφρασε προσωπικές απόψεις - Media

 

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τα τεκταινόμενα τις τελευταίες ημέρες ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος, αναφερόμενος ειδικά στο «μπαϊράκι» της Εκκλησίας για το lockdown την ημέρα των Θεοφανείων, αλλά και στις δηλώσεις Γεωργιάδη για τη Θεσσαλονίκη και τις εισηγήσεις των ειδικών.

Μάλιστα, ο Η. Μόσιαλος σημειώνει με νόημα ότι «δεν είναι λογικό να εκπέμπονται (σ.σ. από την κυβέρνηση) αντικρουόμενα μηνύματα και να μην υπάρχει συνοχή στην εκπομπή των μηνυμάτων».

Αναλυτικά, σε ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής έγραψε: «H υλοποίηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας πρέπει να είναι οριζόντια. Επομένως η εφαρμογή πρέπει να είναι ενιαία από όλους τους οργανισμούς (θρησκευτικούς, δημόσιους η ιδιωτικούς).

Η κυβέρνηση οφείλει επίσης να διευκρινίσει αν οι σημερινές δηλώσεις εκπροσώπου της για μη έγκαιρη υιοθέτηση μέτρων στη Θεσσαλονίκη, παρά τις υποδείξεις των ειδικών, είναι προσωπικές απόψεις ή εκφράζουν το σύνολο της κυβέρνησης.

Eίναι λογικό να αλλάζει γνώμη και πορεία η κυβέρνηση όταν αλλάζουν τα δεδομένα σε μια τόσο δυναμικά εξελισσόμενη κατάσταση.

Αυτό που δεν είναι λογικό είναι να εκπέμπονται αντικρουόμενα μηνύματα και να μην υπάρχει συνοχή στην εκπομπή των μηνυμάτων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10