search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:44
MENU CLOSE

Αποζημίωση 1.000.000 ευρώ ζητά ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας

06.01.2021 18:15
Αποζημίωση 1.000.000 ευρώ ζητά ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας - Media

 

Mήνυση κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και αστική αγωγή θα καταθέσει, σύμφωνα με νέα του δήλωση ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας, Δημήτρης Κεχαγιάς, επισημαίνοντας πως ψευδώς διαδίδεται ότι γνώριζε την ύπαρξη του εγγράφου συναίνεσης στον εμβολιασμό.

Στη δήλωσή του αναφέρει: «Με λύπη μου διαπίστωσα ότι την προειδοποίηση που απηύθυνα χθες με το από 05/01/2021 Δελτίο Τύπου, δεν την έλαβε σοβαρά υπόψιν του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος. Και σήμερα Τετάρτη συνέχισε να διαδίδει ψευδώς ότι γνώριζα την ύπαρξη και διακίνηση του εγγράφου συναίνεσης. Θεωρώ ότι με την ΕΔΕ που ήδη διενεργείται θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Όμως δηλώνω ότι τις επόμενες ημέρες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη με την κατάθεση μήνυσης κατά του κ. Γιαννάκου και κατά παντός άλλου που θα συνεχίσει να διαδίδει παρόμοια ψεύδη εις βάρος μου. Ταυτόχρονα θα καταθέσω και αστική αγωγή ζητώντας θα καταθέσω και αστική αγωγή ζητώντας αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσω στο σύνολό τους υπέρ του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:44