search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:16
MENU CLOSE

Χάος σε ολόκληρη την Αμερική: Διαδηλώσεις στα Καπιτώλια πολλών Πολιτειών

06.01.2021 23:29
Χάος σε ολόκληρη την Αμερική: Διαδηλώσεις στα Καπιτώλια πολλών Πολιτειών - Media
 
Μπορεί η εισβολή διαδηλωτών στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, ωστόσο, χάος επικρατεί σε ολόκληρη την Αμερική, λόγω διαδηλώσεων οπαδών του Τραμπ.
 
Συγκεκριμένα, διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν έξω από τα Καπιτώλια της Τζόρτζια, του Τέξας, του Νιου Μέξικο, του Ουαιόμινγκ, της Γιούτα, του Μίσιγκαν, της Πενσιλβάνια, της Αριζόνα, του Ουισκόνσιν, του Κολοράντο και της Καλιφόρνια.
 
Στην Τζόρτζια μέλη της κυβέρνησης απομακρύνθηκαν από το Καπιτώλιο της Πολιτείας με τη βοήθεια της αστυνομίας, ενώ σε άλλες Πολιτείες τα κτίρια της Βουλής έκλεισαν για λόγους ασφαλείας και εκκενώθηκαν από υπαλλήλους.
 
Ο υπουργός Δικαιοσύνης του Τέξας Κεν Πάξτον ξεκαθάρισε ότι οι διαδηλωτές θα πρέπει να εξασκήσουν το δικαίωμά τους ειρηνικά τονίζοντας ότι «δεν θα ανεχθώ βία και αναταραχή».
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Πολιτεία της Ουάσινγκτον διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλλουν στο Κυβερνείο, ωστόσο η αστυνομία τους απώθησε και ανακοίνωσε ότι ο κυβερνήτης είναι ασφαλής.
 
 
 
 
 
 
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:14