search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:16
MENU CLOSE

Ντενίση για πάρτι στο Ντουμπάι: «Με ενοχλεί η προκλητικότητα σε εποχή που επιβάλλεται η κοινωνική αλληλεγγύη» (Video)

07.01.2021 08:14
denisi.jpg

 

Τα ξέφρενα πάρτι πολλών Ελλήνων στο Ντουμπάι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς εν μέσω πανδημίας σχολίασε η Μιμή Ντενίση, μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

“Ούτε θέλω να κατακρίνω κάποιον ατομικά, ούτε είμαι τέτοιος τύπος, αλλά η προκλητικότητα σε εποχή που επιβάλλεται η κοινωνική αλληλεγγύη πραγματικά με ενοχλεί. Κοιτάξτε, εγώ πάντα όταν κάτι με απασχολεί ή με ενοχλεί δε διστάζω να πω τη γνώμη μου γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι που μας έχει κάνει την τιμή το κοινό, επί πάρα πολλά χρόνια να μας ακολουθεί, πρέπει να την εκφράζουμε την άποψή μας, και όχι να τα… λίγο να τα μπουρδουκλώνουμε για να ‘μαστε πάντα ευχάριστοι.

Εμένα με ενόχλησε αυτό που έγινε, όχι γιατί… ο καθένας είναι ελεύθερος, ανάλογα με τα οικονομικά του και με όλα να κάνει ό,τι του αρέσει. Και εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω μείνει μονίμως στην Ελλάδα, έχω ταξιδέψει παντού. Όμως, είναι μία ιδιαίτερη εποχή και είναι θέμα για ‘μένα ευαισθησίας προς το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή ακόμα και αν μπορείς και δεν σου είναι τίποτα οικονομικά το να πας, δεν πηγαίνεις και το διαφημίζεις κιόλας αυτήν την εποχή όταν πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει δικούς τους συγγενείς, άλλοι είναι άρρωστοι διασωληνωμένοι, άλλοι κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή, και άλλοι επίσης δεν έχουν να φάνε.

Δεν είναι η στιγμή για φανφάρες. Εδώ δεν τις κάνουμε… κοντεύει να περάσει απαρατήρητο το ’21, θα τις κάνουμε για πάρτι και για διακοπές; Αυτή είναι η άποψή μου» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ δε δίστασε να διατυπώσει την άποψή της και με μια ανάρτησή της στο facebook:

«Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι ούτε αν μπορείς να κάνεις πάρτυ, το θέμα είναι πόσο είσαι ψυχικά και με την καρδιά σου με όσους πλήττονται.. πόσο καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία. Αν δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι’ αυτό δεν θα υπάρξει εμβόλιο» έγραψε.

Παρακολουθήστε από το 01:05΄ του παρακάτω βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:15