search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:10
MENU CLOSE

Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: Χωρίζουν επισήμως

07.01.2021 16:04
Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Χωρίζουν επισήμως - Media

 

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ χωρίζουν και επισήμως, σύμφωνα με πηγές του Page Six.

Πηγές αναφέρουν ότι «το διαζύγιο είναι επικείμενο» για το ζευγάρι του Χόλιγουντ, με την Καρντάσιαν να προσλαμβάνει τη γνωστή δικηγόρο διαζυγίων Λόρα Βάσερ.

«Κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά έχουν χωρίσει. Η Κιμ προσέλαβε τη Λόρα Βάσερ και βρίσκονται σε συνομιλίες για διευθέτηση» τόνισε η πηγή.

Ζουν χωριστά

Μάλιστα, η Κιμ Καρντάσιαν εδώ και καιρό δεν φοράει τη βέρα της, ενώ ο Κάνιε Γουέστ έχει απομονωθεί στο ράντσο του στο Ουαϊόμινγκ.

«Η Κιμ ανάγκασε τον Κάνιε να πάει εκεί [Ουαϊόμινγκ], ώστε να μπορούν να ζήσουν ξεχωριστές ζωές και ήσυχα να τακτοποιήσουν τα πράγματα για να χωρίσουν. Τελείωσε», πρόσθεσε η πηγή.

Παράλληλα, μια άλλη πηγή λέει ότι ο Κάνιε, «έχει τελειώσει με ολόκληρη την οικογένεια … Δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους», συμπληρώνοντας ότι θεωρεί το ριάλιτι σόου τους «αφόρητο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:07