search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:02
MENU CLOSE

Αναστολές Δεκεμβρίου, αναδρομικά κληρονόμων, επίδομα σε επιστήμονες – Πότε θα πληρωθούν

10.01.2021 13:15
Αναστολές Δεκεμβρίου, αναδρομικά κληρονόμων, επίδομα σε επιστήμονες - Πότε θα πληρωθούν - Media

 

Μια σειρά πληρωμών θα πραγματοποιηθεί σε δικαιούχους έως το τέλος του μήνα.

Τι θα δουν να πιστώνεται στους λογαριασμούς τους τις επόμενες ημέρες;

Αναλυτικά θα γίνουν οι εξής πληρωμές:

– Η αποζημίωση ειδικού σκοπού για τις αναστολές Δεκεμβρίου με βάση τα 534 ευρώ. Η μεγάλη πληρωμή για εργαζομένους κλειστών και πληττόμενων επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και πιθανότατα έως την και την Τρίτη 12 Ιανουαρίου.

– Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να πληρωθεί και το εφάπαξ επίδομα των 400 ευρώ στους επιστήμονες (δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς, υγειονομικούς κ.α.). Αναμένεται και η έκδοση υπουργικής απόφασης που θα καθορίζει όλες τις λεπτομέρειες, όπως εισοδηματικά κριτήρια, πώς θα γίνονται οι αιτήσεις κλπ

– Το τελευταίο τμήμα Δώρου Χριστουγέννων για όλους τους εργαζομένους που ήταν σε αναστολή σύμβασης εργασίας τον Δεκέμβριο. Όσοι ήταν σε αναστολή εργασίας ολόκληρο τον Δεκέμβριο θα λάβουν 73 ευρώ. Οι υπόλοιποι θα λάβουν αναλογία. Συνεπώς, το τελευταίο τμήμα του Δώρου Χριστουγέννων που πληρώνεται τώρα θα είναι έως 73 ευρώ.

– Το πιο πιθανό έως τις 20 Ιανουαρίου αναμένεται να γίνει και η πρώτη μεγάλη πληρωμή των αναδρομικών των κληρονόμων για όσους έχουν υποβάλει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η επόμενη καταβολή εκτιμάται ότι θα γίνει στο τέλος Φεβρουαρίου.

– Το επόμενο 20ήμερο καταβάλλονται επίσης οι έξτρα μήνες επιδότησης σε χιλιάδες ανέργους το δικαίωμα των οποίων έληξε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Ειδικότερα καταβάλλεται ο πρώτος έξτρα μήνας (400€) σε ανέργους το δικαίωμα επιδότησης των οποίων έληξε τον Δεκέμβριο και ο δεύτερος μήνας επιδότησης (400€) σε ανέργους το δικαίωμα επιδότησης των οποίων έληξε τον Νοέμβριο. Οι παρατάσεις πληρώνονται κάθε Παρασκευή. Για παράδειγμα : Άνεργος με λήξη της 12μηνης επιδότησης στις 15/11, θα λάβει 400€ στις 15/1.

Πηγή: enikonomia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00