search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:04
MENU CLOSE

Lana Del Rey: «Αλλάζω τον κόσμο»

11.01.2021 18:32
Lana Del Rey: «Αλλάζω τον κόσμο» - Media

 

Χτύπημα στους επικριτές της ήταν το νέο της άλμπουμ «Chemtrails», μετά την ανάρτησή της για καλλιτέχνες όπως η Beyonce και η Cardi B.

Την Κυριακή, η 35χρονη σταρ Lana Del Rey αποκάλυψε το νέο της μουσικό βίντεο.

Το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ είχε τις 10 καλύτερες φίλες της, οι οποίες τόνισε ότι ήταν «άνθρωποι του χρώματος». Έτσι, η Lana Del Rey υπερασπίστηκε το έργο της, πριν κανείς της επιτεθεί γι’ αυτό.

Έγραψε σε ένα σχόλιο στα social media: «Στα 11 χρόνια δουλειάς μου, ήμουν πάντα εξαιρετικά προοδευτική χωρίς καν να προσπαθήσω. Οι αγαπητοί μου φίλοι ήταν από παντού, οπότε προτού κάνετε ξανά σχόλια σχετικά με ένα φυλετικό ζήτημα, δεν είμαι αυτή που εισβάλλει στο Καπιτώλιο, αλλάζω κυριολεκτικά τον κόσμο βάζοντας τη ζωή και τις σκέψεις μου και την αγάπη μου εκεί έξω στο τραπέζι 24ωρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Σεβαστείτε το».

 Η Lana Del Rey (γεννημένη ως Elizabeth Grant) έδωσε απαντήσεις για τη διαμάχη σχετικά με ανάρτησή της στο Instagram στις 21 Μαΐου, όπου κατηγόρησε τις γυναίκες καλλιτέχνες χρώματος όπως η Beyoncé, η Nicki Minaj και η Cardi B ότι «έχουν επιτυχίες με τραγούδια για το να είναι σέξι, χωρίς να φορούν ρούχα, το σεξ και την μοιχεία».

Η Del Rey έγραψε: «Θέλω απλώς να πω ότι τα τελευταία 10 χρόνια, νομίζω ότι είναι αξιολύπητο το ότι η μικρή λυρική εξερεύνηση που περιγράφει λεπτομερώς τους μερικές φορές υποτακτικούς ή παθητικούς ρόλους μου στις σχέσεις μου έχει κάνει συχνά τους ανθρώπους να λένε ότι πήγα τις γυναίκες εκατοντάδες χρόνια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:02