search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:38
MENU CLOSE

Κίνημα Αλλαγής: Καβγάς μεταξύ Καστανίδη – Λιακούλη, παραλίγο να βάλει τα κλάματα βουλευτής του κόμματος

13.01.2021 09:42
Κίνημα Αλλαγής: Καβγάς μεταξύ Καστανίδη – Λιακούλη, παραλίγο να βάλει τα κλάματα βουλευτής του κόμματος  - Media

 

Μέρες έντασης και καβγάδων περνάνε στο Κίνημα Αλλαγής καθώς τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του συντονιστικού του κόμματος σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών Χάρη Καστανίδη και Ευαγγελίας Λιακούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr ο καβγάς ξεκίνησε «χωρίς λόγο και αφορμή». Η ένταση προκλήθηκε από τον Χάρη Καστανίδη, ο οποίος ξαφνικά έβαλε τις φωνές μετά από μία πρόταση που κατέθεσε η βουλευτής Λάρισας Ευ. Λιακούλη σχετικά με τις προλήψεις στο Δημόσιο. Ο κ. Καστανίδης εκτός από την κ. Λιακούλη, τσακώθηκε και με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Βασίλη Κεγκέρογλου. 

Η όλη κατάσταση έφτασε στα όρια του τον βουλευτή, ο οποίος λόγω πίεσης και εκνευρισμού για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, βούρκωσε και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι

Οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής είναι ραγδαίες μετά και την καρατόμηση του Ανδρέα Λοβέρδου από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:36