search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:08
MENU CLOSE

Κύριε Κικίλια, θυμάσαι σε πόσες άλλες περιπτώσεις δεν έκλαψες; (Pic/Vids)

13.01.2021 09:56
Κύριε Κικίλια, θυμάσαι σε πόσες άλλες περιπτώσεις δεν έκλαψες; (Pic/Vids) - Media

Δημήτρης Σταμούλης

 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Special Report, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έκλαψε on camera την ώρα που ανέφερε πως έχει «δεθεί άρρηκτα με τις νοσοκόμες, τους νοσηλευτές, τους τραπεζοκόμους, τους γιατρούς, τους ανθρώπους που φυλάνε τα νοσοκομεία…».

Βέβαια αυτή η επιλεκτική ευαισθησία του υπουργού προκαλεί τόσο εντύπωση όσο και ερωτήματα.

Διότι κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας, δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες από τα μπαλκονάτα «χειροκροτήματα» της Μαρέβας Μητσοτάκη και άλλων του κυβερνώντος κόμματος για το «ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές» ή τα περί «ηρώων πίσω από τις μάσκες» του πρωθυπουργού.

Για να φτάσουμε στα πρώτα… σπρωξίδια των ΜΑΤ απέναντι σε γιατρούς και νοσηλευτές στον Ευαγγελισμό την περασμένη άνοιξη , που διαμαρτύρονταν για το ότι δεν έχουν μάσκες και γάντια να κάνουν τη δουλειά τους με ασφάλεια…

Οι “ήρωες” ξεχάστηκαν: Η κυβέρνηση έστειλε την αστυνομία για να διαλύσει τη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας των γιατρών! – Candia Doc

Μέχρι τα επεισόδια στο υπουργείο Υγείας όπου ΜΑΤ έδερναν τους υγεινομικούς τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Υπουργείο Υγείας - Ξύλο από τα ΜΑΤ στους ήρωες της πανδημίας

Αλλά ούτε εισακούστηκαν ποτέ οι φωνές των συνδικαλιστικών τους οργάνων για μαζικές μόνιμες προσλήψεις, για περισσότερα κρεβάτια ΜΕΘ –ΜΑΦ σε πιο έγκαιρους χρόνους, για περισσότερα κονδύλια στη δημόσια υγεία και όχι στους κλινικάρχες και το ιδιωτικό εμπόριο υγείας που έμεινε στο απυρόβλητο της μάχης με τον κορωνοϊό.

Ούτε είδαμε κάποιο ρίγος συγκίνησης έστω για τους δεκάδες νεκρούς γιατρούς και νοσηλευτές της πρώτης γραμμής που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον τους.

Αντίθετα ακούσαμε τον κ. Κονταζαμάνη να τους κατηγορεί ότι αυτοί ευθύνονται για τους χιλιάδες θανάτους ασθενών εκτός ΜΕΘ.

Κλείνοντας παραθέτουμε το τουίτ του γιατρού και γενικού γραμματέα της ΟΕΝΓΕ. Παναγιώτη Παπανικολάου προς τον Βασίλη Κικίλια μετά το χθεσινό σόου στην τηλεόραση.

«Υπουργέ μην λυγίζεις 1. Ένταξη στα ΒΑΕ – έχεις δεσμευθεί 2. Μονιμοποίηση επικουρικών – έχεις δεσμευθεί 3. Έγκαιρη αποπληρωμή δεδουλευμένων εφημεριών – παρανομείς 4. Τακτικές αποδοχές γιατρών ΕΣΥ σύμφωνα με απόφαση ΣτΕ 2/2018 – κι εδώ παρανομείς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:08