28/02/2021 02:21:27

Λοβέρδος: Θα είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και επισήμως αν δεν ήταν η πανδημία

Λοβέρδος: Θα είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και επισήμως αν δεν ήταν η πανδημία  - Media

 

Πολλές εξελίξεις στα κόμματα, θα είχαν υπάρξει, αν δεν υπήρχε η πανδημία. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος συγκεκριμένα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τη Συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής, που αναβλήθηκαν αμφότερα.

Το ερώτημα όμως, δεν αφορούσε γενικά τις εξελίξεις στα κόμματα, αλλά το αν ο ίδιος θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματός του, πράγμα που άφησε για άλλη μια φορά ορθάνοιχτο ως ενδεχόμενο.

«Εάν δεν ήταν η πανδημία θα είχα μιλήσει και θα το είχαν κάνει κι άλλοι αυτό. Δεν μας το επιτρέπει στο δημόσιο διάλογο η πανδημία να βάλουμε τέτοια θέματα. Όμως στο εσωτερικό των κομμάτων ποτέ δεν παύει να υπάρχει μία τέτοια συζήτηση και ποτέ δεν παύουν να υπάρχουν διεργασίες. Ακόμα και σε καιρό πολέμου, τα κόμματα πάντα σκέπτονταν και την επόμενη μέρα μετά τη λήξη του πολέμου», είπε, επιβεβαιώνοντας εμμέσως την υποψηφιότητά του. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.