search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:48
MENU CLOSE

Ζούσε στο αεροδρόμιο για τρεις μήνες γιατί… φοβόταν τον κορωνοϊό (Photo)

18.01.2021 12:24
Ζούσε στο αεροδρόμιο για τρεις μήνες γιατί... φοβόταν τον κορωνοϊό (Photo) - Media

 

Σενάριο από την πασίγνωστη ταινία The Terminal, τουΣτίβεν Σπίλμπεργκ με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς θύμισε η περίπτωση ενός Καλιφορνέζου ο οποίος έζησε για τρεις ολόκληρους μήνες στην προστατευμένη ζώνη,  στο αεροδρόμιο O’Hare του Ιλινόις φοβούμενος τον κορωνοϊό. 

Ο άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές του Σικάγο, επειδή ζούσε κρυφά σε μια αποκλεισμένη για το κοινό περιοχή του Διεθνούς Αεροδρομίου O’Hare. Το περίεργο συμβάν που έλαβε χώρα στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της πολιτείας του Ιλινόις των ΗΠΑ έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο «δράστης» ζούσε εκεί για σχεδόν τρεις μήνες, υπό τον φόβο της Covid-19!

Ο Aditya Singh, από την Καλιφόρνια, κρυβόταν στο αεροδρόμιο από τις 19 Οκτωβρίου – όταν έφτασε από το Λος Αντζελες – έως και το περασμένο Σάββατο, όταν έγινε… τσακωτός! Τον «εισβολέα» τον κατάλαβαν δύο εργαζόμενοι του αεροδρομίου και αντιπαρατέθηκαν μαζί του, σύμφωνα με πηγές της εισαγγελίας.

aditya-singh-for-web.jpg

Η υπόθεση μοιάζει πολύ με το σενάριο της ταινίας The terminal, με τον Τομ Χανκς, ο οποίος έμενε για μήνες στον χώρο τράνζιτ του αεροδρομίου JFK της Νέας Υόρκης όντας ο «εφιάλτης» των ανδρών ασφαλείας του αεροδρομίου…

Ο Σινγκ βρέθηκε να κινείται στο αεροδρόμιο φέροντας ειδική ταυτότητα του αεροδρομίου, της οποίας η απώλεια ή κλοπή, είχε αναφερθεί στις 26 Οκτωβρίου. Οι εργαζόμενοι κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον Σινγκ, κατηγορώντας τον για παραβίαση αποκλεισμένης περιοχής του αεροδρομίου και για κλοπή.

Στην ακρόαση από τον εισαγγελέα που έλαβε χώρα την Κυριακή, ο δικαστικός λειτουργός είπε ότι ο Σινγκ «φοβόταν να πάει σπίτι λόγω του κορονοϊού». Ισχυρίστηκε επίσης ότι βρήκε το σήμα και δεν το έκλεψε. Οπως αναφέρει η New York Post δεν ήταν ξεκάθαρο γιατί ο Σινγκ πέταξε από την Καλιφόρνια στο Σικάγο. Δικαστής όρισε την εγγύηση του Σινγκ στα 1.000 δολάρια και του διέταξε να μείνει μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare, ανέφερε η έκθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:45