02/03/2021 06:42:52

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από καθηγητή μαιευτικής

«Γιατί δεν μίλησε νωρίτερα η Σοφία»: Τι δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία - Media

 

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε με τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης γυναικών, μετά τις αποκαλύψεις της χρυσής Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου.

Αυτή τη φορά, φοιτήτρια καταγγέλλει καθηγητή γυναικολογίας του ΤΕΙ Μαιευτικής.

«Μου είπε να καθίσω στη γυναικολογική καρέκλα και άρχισε να κάνει, υποτίθεται, αμφίχειρη γυναικολογική εξέταση, αλλά έτριβε την κ... μου», δήλωσε η φοιτήτρια στο Mega και πρόσθεσε:

«Τότε του ζήτησα να σταματήσει γιατί καταλάβαινα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Τον ρώτησα γιατί κάνουμε αυτή την εξέταση και μου είπε ότι έτσι κάνουμε αυτή την εξέταση. Και λέω σας παρακαλώ θέλω να σταματήσετε. Το είπα μία, δύο φορές, δεν σταματούσε και τραβήχτηκα. Σηκώθηκα, ήμουν πολύ ταραγμένη. Με τράβηξε πάνω του, με πήρε αγκαλιά και με φίλησε στο στόμα χωρίς τη θέλησή μου».

Ο καθηγητής φέρεται να καλούσε τις φοιτήτριες στο ιδιωτικό του ιατρείο για δωρεάν εξέταση και παράλληλη «εκπαίδευση», όμως η αλήθεια ήταν διαφορετική.

Ο καθηγητής παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη με την κατηγορία της «κατάχρησης σε γενετήσια πράξη κατά συρροή».

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης εδώ και 5 χρόνια, πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή. Πλέον, 11 γυναίκες έχουν κινηθεί κατά του καθηγητή.

Ανοίγουν τα στόματα

Δεκάδες νέες καταγγελίες και από φοιτήτριες φιλοσοφικής στο Ιστορικό Αρχαιολογικό και πάλι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Οι υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και οι φοιτήτριες θα κληθούν να καταθέσουν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.