search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:04
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς σχολίασε το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη; (Video)

23.01.2021 11:37
Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς σχολίασε το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη; (Video) - Media

 

Θέμα των ημερών είναι το σύμφωνο συμβίωσης που φέρεται ότι έχει υπογράψει ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαίρη Συνατσάκη, γεγονός το οποίο δεν έχει επιβεβαιώσει κανένας από τους δύο.

Την είδηση γνωστοποίησε η εφημερίδα Espresso, με τις περισσότερες εκπομπές να σχολιάζουν θετικά την κίνηση αυτή, αν τελικά ισχύει, και άλλες να μην παίρνουν θέση για λόγους διακριτικότητας. 

Η προσοχή όλων στράφηκε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι», χθες Παρασκευή, με τους περισσότερους να περιμένουν τον Νίκο Μουτσινά να κάνει κάποιο σχόλιο.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής με το ιδιαίτερο χιούμορ αποφάσισε να δώσεις απαντήσεις, χωρίς να μπει ξεκάθαρα στο θέμα.

Το ρεπορτάζ παρουσιάστηκε και από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λέει χαρακτηριστικά: «Είδα σχόλια, όχι τόσο στις εκπομπές αλλά στο ίντερνετ και στεναχωρήθηκα κάπως».

«Υπήρχε μια περίεργη αίσθηση και μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί μιλάμε για κάτι πολύ τρυφερό που κανένας δεν ξέρει ούτε γιατί γίνεται, ούτε τι συμβολίζει, ούτε τι προθέσεις υπάρχουν και δεν μας πέφτε λόγος. Μιλάμε για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται πολύ, δεν μας πέφτει καθόλου λόγος εμάς να πούμε την αποψούλα μας! Αν το εγκρίνουμε ή δεν το εγκρίνουμε και τι ζόρι τραβάμε στην τελική». «Είδα κάποια σχόλια που πραγματικά σκέφτηκα, που δεν το κάνω συχνά, να μπω και να απαντήσω. Δηλαδή μου κάνει τόση εντύπωση… Είμαστε συνέχεια τόσο έτοιμοι να απαντήσουμε για όλα, ένα τσακ θέλουμε», πρόσθεσε μεταξύ άλλων. 

Mε πληροφορίες από znews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:02