05/03/2021 13:14:42

Προβληματισμός για το «Mega Star»

Προβληματισμός για το «Mega Star» - Media

 

Μπορεί το «Mega Star» να είναι η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο η επιστροφή του μέσα από την συχνότητα του Mega δεν έφερε την αναμενόμενη τηλεθέαση.

Μάλιστα, τα στελέχη του μεγάλου καναλιού εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένα για το μέλλον της εκπομπής, ενώ ήδη ο προγραμματισμός άλλαξε και από δύο φορές την εβδομάδα το «Mega star» έγινε εβδομαδιαίο. Όλα αυτά, σε μία προσπάθεια να αποκτήσει η εκπομπή πιο σφιχτή δομή και θεματολογία και με την ελπίδα ότι το επόμενο διάστημα θα αυξήσει τα ποσοστά της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα tvnea έχει πέσει στο τραπέζι ακόμα και η διακοπή προβολής της, κάτι που θα κριθεί μέσα στον επόμενο μήνα. Σε κάθε περίπτωση πάντως η Μαντώ Γαστεράτου διατηρεί άριστες σχέσεις με το κανάλι και η παραμονή της θεωρείται σίγουρη είτε με το «Mega Star», είτε με κάποιο νέο project. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.