search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:02
MENU CLOSE

Προβληματισμός για το «Mega Star»

27.01.2021 11:33
Προβληματισμός για το «Mega Star» - Media

 

Μπορεί το «Mega Star» να είναι η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο η επιστροφή του μέσα από την συχνότητα του Mega δεν έφερε την αναμενόμενη τηλεθέαση.

Μάλιστα, τα στελέχη του μεγάλου καναλιού εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένα για το μέλλον της εκπομπής, ενώ ήδη ο προγραμματισμός άλλαξε και από δύο φορές την εβδομάδα το «Mega star» έγινε εβδομαδιαίο. Όλα αυτά, σε μία προσπάθεια να αποκτήσει η εκπομπή πιο σφιχτή δομή και θεματολογία και με την ελπίδα ότι το επόμενο διάστημα θα αυξήσει τα ποσοστά της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα tvnea έχει πέσει στο τραπέζι ακόμα και η διακοπή προβολής της, κάτι που θα κριθεί μέσα στον επόμενο μήνα. Σε κάθε περίπτωση πάντως η Μαντώ Γαστεράτου διατηρεί άριστες σχέσεις με το κανάλι και η παραμονή της θεωρείται σίγουρη είτε με το «Mega Star», είτε με κάποιο νέο project. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:01