search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:14
MENU CLOSE

Γρεβενά: Αντιδήμαρχος που αντιδρά στη φιλοξενία προσφύγων έγινε στόχος… ξενοδόχου

18.02.2021 11:32
Γρεβενά: Αντιδήμαρχος που αντιδρά στη φιλοξενία προσφύγων έγινε στόχος… ξενοδόχου - Media

 

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό βιαιοπραγίας συνέβη στα «παγωμένα» Γρεβενά με αφορμή το ζήτημα της φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Δημήτριος Μπόλης, εντός του γραφείου του και παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας, δήλωσε σε ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας ότι θα καταψηφίσει το αίτημα των Ξενοδόχων Γρεβενών για παράταση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στις μονάδες του ορεινού όγκου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χειροδικήσει εις βάρος του.

Σε πολλές περιοχές της χώρας η αξιοποίησε ξενοδοχειακών μονάδων για τη διαμονή προσφύγων έχει βοηθήσει τόσο στην αξιοπρεπή διαβίωση ταλαιπωρημένων και κατατρεγμένων από τους πολέμους και την πείνα ανθρώπων, όσο και στην ενίσχυση του εισοδήματος των επιχειρηματιών του κλάδου που μετά το ξέσπασμα της πανδημίας έχουν δει το εισόδημά τους να έχει καταβαραθρωθεί.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών, με ομόφωνη απόφασή του, καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη βιαιοπραγία σε βάρος του δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού . το ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου τονίζεται ότι οι «Δημοτικοί Σύμβουλοι θα συνεχίσουν να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους χωρίς να εκφοβίζονται από βίαιες συμπεριφορές και απειλές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:13