search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:41
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση το σπίτι των Σεβαστών

19.02.2021 09:23
Άγριες Μέλισσες: Ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση το σπίτι των Σεβαστών - Media

 

Γεμάτη ανατροπές θα είναι η επόμενη βδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, καθώς μια σειρά αποκαλύψεων θα φέρουν αναστάτωση στο Διαφάνι.

Όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού είναι εκνευρισμένα με την αποκάλυψη του Κωνσταντή πως ο Δούκας βρίσκεται πίσω απ’ τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη, με αποτέλεσμα η Ελένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει στα ίσια και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή. Από την άλλη, ο Νικηφόρος νιώθει ηττημένος και απογοητευμένος μετά την εξαπάτηση του πατέρα του. Το σπίτι των Σεβαστών βρίσκεται ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση.

Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη με τον γιο της. Είναι, όμως, αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι της. 

Ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης, έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας, ενώ μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα γίνει αφορμή ώστε η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει

Η πιο σημαντική μάρτυρας στην υπόθεση του Βόσκαρη βρίσκεται δολοφονημένη και η Ελένη καταρρέει. Όλα τα βλέμματα, φυσικά, πέφτουν στον πιο πιθανό ένοχο. Θα λάμψει, όμως, η αλήθεια;

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:39