search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:55
MENU CLOSE

Ιταλία: Ελληνίδα φοιτήτρια μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο

23.02.2021 13:33
Ιταλία: Ελληνίδα φοιτήτρια μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο - Media

 

Εικοσάχρονη ελληνίδα φοιτήτρια τραυματίσθηκε σοβαρά από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο της Ιταλίας.

Η Ελληνίδα φοιτήτρια Γ.Κ, 20 ετών τραυματίσθηκε σοβαρά με αλλεπάλληλες μαχαιριές στο λαιμό, την κοιλιακή χώρα και τον θώρακα από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο.

Ο δράστης είναι 27 ετών, αλβανικής καταγωγής (το όνομά του είναι Jetmir Kurtsmajlaj σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα) και περίμενε την κοπέλα κοντά σε στάση του μετρό. Συνελήφθη άμεσα από τους καραμπινιέρι.

Η φοιτήτρια υποβλήθηκε σε επέμβαση και βρίσκεται στην μονάδα εντατική θεραπείας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μετεγχειρητική της πορεία κρίνεται αρκετά ικανοποιητική από τους γιατρούς.

«Ήταν επικίνδυνος», λέει η αδερφή της φοιτήτριας

Με δηλώσεις που έκανε στη LaStampa η αδερφή της Ελληνίας φοιτήτριας, αποκάλυψε πως το ραντεβού των δυο ήταν, μάλλον, προκαθορισμένο. «Μου είπε σε μήνυμα πως βρισκόταν μαζί του, αποκαλύπτοντας και το σημείο στο οποιό συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής. Στις 5 μμ που είπε πως όλα ήταν καλά και θα με καλούσε αργότερα. Αργά το απόγευμα, οι αστυνομικοί ήρθαν στο σπίτι μου και μου είπαν πως η αδερφή μου βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Δεν είδα ποτέ τον δράστη, δεν ξέρω πώς συναντήθηκαν. Ωστόσο, γνωρίζω πως είχε γίνει επικίνδυνος, φοβερά επικίνδυνος. Την απειλούσε στο Instagram, της έγραφε πως θα τη βλάψει και θα τη σκοτώσει. Μάλιστα, είχε εντόπισει τον πρώην φίλο της αδερφής μου και τη γιαγιά μας στην Ελλάδα και τους έλεγε πολλές κακοήθειες. Της είπα να τον αναφέρει στην αστυνομία, γιατί κάποιος σαν αυτόν δεν μπορεί να παραμείνει ελεύθερος. Φαινόταν ότι ήταν πεπεισμένη, αλλά τότε δεν το έκανε» είπε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό του από την κοπέλα και, προφανώς, αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.  Αν και η σχέση του κράτησε λίγους μήνες, ο 27χρονος εξέφραζε τον θυμό του μέσω των social media στην 20χρονη, εξαπολύοντας απειλές. «Θα σε σκοτώσω» ήταν το μήνυμα που φέρεται να τις έστελνε συχνά μέσω Instagram, σύμφωνα με την ilGiornale, ενώ εκείνη, αν και φοβισμένη, είχε επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει τις απειλές για να μην τρομοκρατήσει την οικογένειά της. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53