01/03/2021 21:05:01

Μοντέλο καταγγέλλει ότι απέβαλαν τα παιδιά της από το σχολείο λόγω των άσεμνων φωτογραφιών της

Μοντέλο καταγγέλλει ότι απέβαλαν τα παιδιά της από το σχολείο λόγω των άσεμνων φωτογραφιών της  - Media

 

Η Κρίσταλ Τζάκσον μένει στην Καλιφόρνια μαζί με τα τριά της παιδιά και το σύζυγο της. Η Κρίσταλ είναι πασίγνωστο μοντέλο του ιστότοπου OnlyFans και πουλάει γυμνές φωτογραφίες της στους θαυμαστές της – με το αζημίωτο – με τη σύμφωνη γνώμη του συζύγου της.

Μάλιστα το χόμπι αυτό της αποφέρει κάθε μήνα 150.000 δολάρια
Η Κρίσταλ η οποία έχει το ψευδώνυμο «Τίφανι Πόιντεξερ» ή «Κυρία Πόιντεξερ» καταγγέλλει πως τα παιδιά της εκδιώχθηκαν από το σχολείο τους επειδή η ίδια κάνει αυτές τις φωτογραφίες. 
Μάλιστα λέει ότι κάποιοι γονείς συμμαθητών των παιδιών της, τύπωσαν και διακίνησαν έξω από το σχολείο τις γυμνές φωτογραφίες της και έχουν εξαπολύσει έναν άγριο πόλεμο εναντίον της με θύματα τα παιδιά της αλλά και τον στιγματισμό της οικογένειας της. 
Και σαν να μην έφτανε αυτό – όπως καταγγέλλει- κάποιοι γονείς ταχυδρόμησαν σε έναν φάκελο προς τη διευθύντρια του σχολείου τις φωτογραφίες της με αποτέλεσμα εκείνη κακώς να αποβάλλει τα παιδιά της. 
Μάλιστα το σχολείο έστειλε και e-mail προς την Κρίσταλ στο οποίο ανέφερε τους λόγους που αποβλήθηκαν τα παιδιά της: «Η επιδίωξη από μεριάς σας της δημόσιας αντιπαράθεσης προκειμένου να προωθήσετε τη σελίδα σας με περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενήλικες, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες που θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στους μαθητές μας»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.