search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Ζούλιας για Καγιά: «Έκανε φωτογράφιση σε μια γέφυρα και ήρθε η αστυνομία να τη συλλάβει» (Video)

25.02.2021 09:38
Ζούλιας για Καγιά: «Έκανε φωτογράφιση σε μια γέφυρα και ήρθε η αστυνομία να τη συλλάβει» (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια ακραία φωτογράφιση που είχε κάνει η Βίκυ Καγιά στην αρχή της καριέρας της. 

Την ώρα, λοιπόν, που το μοντέλο πόζαρε στην κουπαστή μιας γέφυρας, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, καθώς πίστεψαν ότι ήθελε να αυτοκτονήσει!

“Η πιο ακραία φωτογράφιση που έχω υποβάλλει τη Βίκυ Καγιά, στην αρχή της καριέρας της, ήταν στη Βουδαπέστη που την έβαλα να πιαστεί στην κουπαστή μιας γέφυρας από την έξω πλευρά και κάτω 40 μέτρα κενό. Πήγε και το έκανε και ήρθε η αστυνομία να τη συλλάβει γιατί νόμιζαν ότι πήγε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας” ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σχολίασε και της καταγγελίες των τελευταίων ημερών, τονίζοντας ότι στον χώρο της μόδας υπάρχει έντονο τόσο το φαινόμενο της εργασιασκής βίας όσο και του ανταγωνισμού.

Έχω δει μοντέλα να κλαίνε από συμπεριφορές φωτογράφων. Ο κόσμος δεν μιλούσε μέχρι τώρα για την κακοποίηση, όσοι τα κάνουν αυτά είναι άρρωστοι. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται τώρα, θα υπάρξει μια κάθαρση. Τα μοντέλα έχουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές πάνω στην πασαρέλα, σπρωξίματα για το ποια θα είναι δίπλα στον σχεδιαστή. Μοντέλο έπεσε από την πασαρέλα γιατί την έσπρωξε άλλο μοντέλο” τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00