search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:27
MENU CLOSE

Ισπανία: Ελέφαντας σκότωσε με την προβοσκίδα του υπάλληλο ζωολογικού κήπου

26.02.2021 09:38
Ισπανία: Ελέφαντας σκότωσε με την προβοσκίδα του υπάλληλο ζωολογικού κήπου - Media

 

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε πριν λίγες μέρες σε ζωολογικό κήπο της Ισπανίας, όταν ενας υπάλληλος έχασε τη ζωή του καθώς χτυπήθηκε από την προβοσκίδα ενός θηλυκού ελέφαντα

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτης 23/2, όταν υπάλληλοι καθάριζαν τους στάβλους από τους ελέφαντες στο πλαίσιο των καθημερινών καθηκόντων τους, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Cabárceno Natural Park.

Ο Joaquin Gutiérrez Arnáiz, 44 ετών, στεκόταν σε έναν διάδρομο από όπου τα ζώα βγαίνουν σε εξωτερικό χώρο όταν δέχτηκε χτύπημα από την προβοσκίδα του ελέφαντα.

Ο άτυχος άνδρας, από το χτύπημα, έπεσε πάνω στα κάγκελα.

Δυο άλλοι εργαζόνμενοι κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια και ο 44χρονος μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Marqués de Valdecilla, όπου αργότερα πέθανε. 

Ο Gutiérrez Arnáiz εργαζόταν στο ζωολογικό κήπο τα τελευταία 19 χρόνια.

Όπως αναφέρει o Guardian, το θανάσιμο περιστατικό, για το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας, ήταν το πρώτο στην 30 ετών ιστορία του Cabárceno Nature Park, σημείωσαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου. 

Στον ζωολογικό κήπο, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έναν χώρο 246 στρεμμάτων για ελέφαντες, φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή 20 ελέφαντες.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου είπαν πως ο ελέφαντας βρισκόταν με το μικρό του όταν συνέβη το περιστατικό.

Photo: Keith Riley-Whittingham 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:27