search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:48
MENU CLOSE

Στον απόηχο της «χιονοστιβάδας»: Η συγκινητική αγκαλιά Μπεκατώρου-Μπιμπίλα (Photo)

28.02.2021 17:57
Στον απόηχο της «χιονοστιβάδας»: Η συγκινητική αγκαλιά Μπεκατώρου-Μπιμπίλα (Photo) - Media

 

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για τους δύο πρωταγωνιστές του κύκλου καταγγελιών για σεξουαλική βία που ξεκίνησε από τον χώρο του αθλητισμού και «σάρωσε» τον πολιτισμό, οδηγώντας στην παραίτηση και προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο λόγος για τη Σοφία Μπεκατώρου και τον Σπύρο Μπιμπίλα. Η Σοφία Μπεκατώρου, η πρώτη που έσπασε το πέπλο σιωπής αποκαλύπτοντας την κακοποίησή της από στέλεχος της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών που σήκωσε πάνω του το βάρος των καταγγελιών για τον χώρο του θεάτρου, δεχόμενος και αήθεις επιθέσεις για την στιβαρή στάση του.

Οι δυο τους αντάλλαξαν μια αγκαλιά, με την απαιτούμενη απόσταση λόγω κορωνοϊού. Η οποία απαθανατίστηκε σε φωτογραφία και έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:47