search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:04
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Ναύπακτος: Αχρηστεύτηκαν 120 εμβόλια μετά από βλάβη ψυγείου

01.03.2021 17:20
Κορωνοϊός - Ναύπακτος: Αχρηστεύτηκαν 120 εμβόλια μετά από βλάβη ψυγείου - Media

 

Αχρηστεύθηκαν 120 εμβόλια κατά του κορωνοϊού στη Ναύπακτο, όταν παρουσιάστηκε βλάβη σε ψυγείο του Κέντρου Υγείας.

Τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου, με αποτέλεσμα να υπάρξει σοβαρότατο πρόβλημα στη λειτουργία του ψυγείου και στη συντήρηση των εμβολίων, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δόσεις των εμβολίων φυλάσσονταν σε ψυγείο του Κέντρου Υγείας, ωστόσο, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε το μηχάνημα τέθηκε εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να αχρηστευτούν οι δόσεις που επρόκειτο να γίνουν τη Δευτέρα 1 Μαρτίου και την Τρίτη 2 Μαρτίου σε όσους είχαν κλείσει το ραντεβού τους.

Το Κέντρο Υγείας με τη σειρά του, αναφέρει ότι τα εμβόλια δεν έχουν πεταχτεί και αναμένουν απάντηση της εταιρίας για το αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Επιπλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση, νέες δόσεις εμβολίων αναμένονται να φτάσουν στο Κέντρο Υγείας, ώστε να συνεχιστούν κανονικά οι εμβολιασμοί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03