search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:52
MENU CLOSE

Γυναίκα πάστορας τα παράτησε όλα και τώρα διεκδικεί τον τίτλο για τα … «οπίσθια της χρονιάς» (Photos)

03.03.2021 16:29
Γυναίκα πάστορας τα παράτησε όλα και τώρα διεκδικεί τον τίτλο για τα … «οπίσθια της χρονιάς» (Photos) - Media

 

Η Αντρέσα Ούραχ, ήταν γυναίκα πάστορας σε Ευαγγελική εκκλησία της Βραζιλίας.

Επί 6 χρόνια φορούσε τα ράσα. Η Αντρέσα όμως είχε έναν όνειρο. Να συμμετάσχει κάποια στιγμή σε διαγωνισμό ομορφιάς και να κατακτήσει την πρώτη θέση. 


Αφού το δούλεψε μέσα της τελικά αποφάσισε να σταματήσει να είναι πάστορας και άρχισε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να αλλάξει το κορμί της.

Συνολικά ξόδεψε μέσα σε λίγους μήνες 50.000 δολάρια για ν αυξήσει το στήθος της και να σμιλέψει τα οπίσθια της. 

Η απόφαση της έχει γίνει πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης της χώρας και η ίδια δήλωσε για την απόφαση της: «Πιστεύω απόλυτα ότι η πίστη έσωσε τη ζωή μου και έχει αλλάξει την άποψή μου για τα πάντα. Δεν είναι αυτό που γράφετε ή λέτε που κάνει τη διαφορά με τον Θεό, αλλά πώς επιλέγετε να ζήσετε τη ζωή σας»

Ο στόχος της Αντρέσα είναι να λάβει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Miss BumBum Brazil 2021, δηλαδή τον διαγωνισμό για τα καλύτερα οπίσθια της χώρας. Θα διαγωνιστεί ανάμεσα σε άλλες 27 κοπέλες. Πάντως η Αντρέσα και να μην κερδίσει, χαμένη δεν θα είναι αφού βγάζει αρκετά χρήματα από το instagram στο οποίο έχει περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια ακολούθους. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:52