search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:05
MENU CLOSE

Πάτρα: Ξέφρενο καρναβαλικό κορoνοπάρτι 200 ατόμων (Video)

07.03.2021 10:22
Πάτρα: Ξέφρενο καρναβαλικό κορoνοπάρτι 200 ατόμων (Video) - Media

 

Μυστήριο και αναστάτωση έχουν προκαλέσει βίντεο που ανεβαίνουν από χθες σε stories Πατρινών, αλλά και σε αναρτήσεις στα social media από καρναβαλικό κορωνοπάρτι περίπου 200 ατόμων. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πάρτι έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή της Περιβόλας, ενώ μέσω lockdown με την Αχαϊα να είναι «κατακόκκινη». 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα thebest.gr, στο πάρτι δεν υπήρχαν αποστάσεις, μάσκες ή αντισηπτικά. Βασικά αξεσουάρ ήταν αποκριάτικα καπέλα και… κομφετί.

Μάλιστα σε κάποια λεζάντα οι συμμετέχοντες τρολάρουν την αστυνομία, γράφοντας: “Συνεχίζουμε ακάθεκτοι” με ένα emoji που δείχνει έναν αστυνομικό.

Σε φωτογραφία που ανέβασε κάποιος από τους συμμετέχοντες, φαίνονται περιπολικά ενώ υπάρχει και σχόλιο που τη συνοδεύει: “Ας τους πει κάποιος να φύγουν”.

Το thebest.gr έχει λάβει καταγγελία με αντίστοιχο υλικό από το πάρτι του Σαββάτου, με την υποσημείωση ότι δεν ήταν το μοναδικό που έγινε στην περιοχή τις τελευταίες μέρες καθώς και την ακριβή διεύθυνση του χώρου όπου φέρονται να γίνονται τα πάρτυ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03