search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:27
MENU CLOSE

Πρεμιέρα για την «Φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη

11.03.2021 09:13
Πρεμιέρα για την «Φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη - Media

 

Αύριο Παρασκευή 12 Μαρτίου, 14 υποψήφιοι αγρότες που έχουν μπει ήδη στο αγρόκτημα και έχουν περάσει τις πρώτες μέρες στις πρωτόγνωρες συνθήκες, ξεκινούν τον αγώνα επιβίωσης στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Η «Φάρμα» θα μεταδίδεται δύο ημέρες την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9 το βράδυ.

Με το «Survivor» του ΣΚΑΪ να απουσιάζει από τον ανταγωνισμό, το μόνο ομοειδές πρόγραμμα που θα έχει να αντιμετωπίσει ο ΑΝΤ1 είναι το «MasterChef» στο STAR, το οποίο έχει σαφώς μικρότερη δυναμική σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους θα είναι δύσκολη.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών που θα καταγράφουν τη δράση 24 ώρες, θα σπέρνουν, θα ποτίζουν, θα καλλιεργούν τη γη, θα αρμέγουν τα ζώα, θα φροντίζουν τον στάβλο.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά.

Το καστ πάντως προκαλεί έκπληξη, αφού έχουμε μία μίξη από αρκετά γνωστούς celebrities, όπως ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Θανάσης Πάτρας, μαζί με κάποιους παίκτες από παλιότερα ριάλιτι και ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Ωστόσο η επιτυχία που σημείωσε το Survivor με την διαρκή είσοδο των νέων παικτών φαίνεται πως έχει επηρεάσει και το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Έτσι σε λίγο καιρό θα δούμε να μπαίνουν στο παιχνίδι, η Αγγελική Ηλιάδη και η Μαρία Φραγκάκη.

Οι 14 παίκτες γνωρίστηκαν και με τον επιστάτη της «Φάρμας», Βασίλη Φιλίππου, από το Κοκλοτό Τρικάλων, ο οποίος ανέθεσε στον αρχηγό την πρώτη δοκιμασία.

Ο επιστάτης, λοιπόν, ζήτησε από τον αρχηγό της εβδομάδας και τους παίκτες να κάνουν ένα κοτέτσι, να τοποθετήσουν στο μποστάνι πατήματα πέτρας, να τοποθετήσουν στα φυτά ταμπελάκια με την ονομασία τους και τέλος να ρίξουν λίπασμα στα φυτά. Το έπαθλο από την πρώτη αυτή αποστολή είναι πέντε κότες.

Οι απαιτήσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε εβδομάδα όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη Φάρμα μέσα από καθοριστικές δοκιμασίες, 1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο, 1 Αγώνας Αρχηγίας, 1 Quiz της Φάρμας, 1 Αγώνας Ασυλίας και 1 Παιχνίδι  Επάθλου.

Κάθε εβδομάδα, ένας παίκτης θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:27