search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:47
MENU CLOSE

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε από την ΚΕΜ το αίτημά του για μεταγωγή στο Κορυδαλλό

11.03.2021 13:27
Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε από την ΚΕΜ το αίτημά του για μεταγωγή στο Κορυδαλλό - Media

 

Μετά το ΣτΕ το οποίο δήλωσε αναρμόδιο, την Πέμπτη και η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών (ΚΕΜ) απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταγωγή του από τον Δομοκό στις φυλακές Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την efsyn.gr, η ΚΕΜ στη συνεδρίασή της αποφάσισε να απορρίψει και τα δύο αιτήματα σχετικά με τη μεταγωγή του Δ. Κουφοντίνα -που διανύει την 63η ημέρα απεργίας πείνας– πίσω στον Κορυδαλλό.

Κατά συνέπεια είναι αυτονόητο και από το σκεπτικό της αρνητικής απόφασης, ότι δεν υπάρχουν περιθώρια στους συνηγόρους του να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, ενώ και το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής με το σκεπτικό ότι δεν έχει αρμοδιότητα.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής του ΜεΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, δήλωσε ότι «όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν είναι τίποτε άλλο από το αποτέλεσμα της απόφασης του πρωθυπουργού να εργαλειοποιήσει με απαράδεκτο τρόπο την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενός βαρυποινίτη πλέον και όχι τρομοκράτη. Πρώην τρομοκράτη ναι, αμετανόητου αλλά σε τρεις μήνες κατοχυρώνει δικαίωμα να διεκδικήσει του έξοδό του. Είναι πια βαρυποινίτης φυλακισμένος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:45