search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 03:01
MENU CLOSE

Το συγκινητικό «αντίο» του Απόστολου Γκλέτσου στον Θεόφιλο Βανδώρο (Video)

12.03.2021 09:26
Το συγκινητικό «αντίο» του Απόστολου Γκλέτσου στον Θεόφιλο Βανδώρο (Video) - Media

 

Συντετριμμένος από τον θάνατο του Θεόφιλου Βανδώρου, ο Απόστολος Γκλέτσος αποχαιρετά τον συνάδελφό του μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στα social media. 

Οι δυο τους είχα συνεργαστεί  από το 1992 έως το 1994 στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Τμήμα Ηθών» ενσαρκώνοντας τους ρόλους των υπαστυνόμων «Σταύρου Καρρά» και «Παύλου Καμπάνη».

«Με έμαθες να σκέφτομαι και όμορφα….καλή αντάμωση, Θεόφιλε», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Πριν τρία χρόνια, σε μία σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση o Θεόφιλος Βανδώρος είχε μιλήσει για τη φιλική σχέση που είχαν αναπτύξει οι δυο ηθοποιοί κατά τη διάρκεια της σειράς, τονίζοντας ότι ποτέ κανείς από τους δυο δεν είχε δει τον άλλον ανταγωνιστικά.  

«Δεν υπήρχε ανταγωνισμός με τον Απόστολο Γκλέτσο. Πρώτα απ’ όλα ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Κάναμε πλάκα, ο ένας βοηθούσε τον άλλον, κοιτάζαμε πως θα τα βγάλουμε πέρα γιατί όλοι είχαμε και θέατρο το βράδυ» είχε πει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06