search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:03
MENU CLOSE

Τι εστί ψαλιδόκωλος;

25.11.2012 22:00
Τι εστί ψαλιδόκωλος; - Media

Και είναι άραγε ο Νίκος Μιχαλολιάκος σλάνγκαρχος; Δεν νομίζω. Για να γίνει κάποιος σλάνγκαρχος θα πρέπει να είναι τεχνίτης, μάστορας του λόγου. Να αφουγκράζεται τους λαϊκούς λογοπλάστες και κυρίως να έχει χιούμορ.

Και είναι άραγε ο Νίκος Μιχαλολιάκος σλάνγκαρχος; Δεν νομίζω. Για να γίνει κάποιος σλάνγκαρχος θα πρέπει να είναι τεχνίτης, μάστορας του λόγου. Να αφουγκράζεται τους λαϊκούς λογοπλάστες και κυρίως να έχει χιούμορ. Οπότε, δεν νομίζω… Ο πρ. της ΧΑ, ακολουθεί απλώς την τακτική του Γιώργου Καρατζαφέρη, μια τακτική που τον οδήγησε εκτός Βουλής. Τακτική που αναλωνόταν σε δηλώσεις – περικοκλάδες… Έτσι είχε αποκαλέσει τον Γιώργο  Παπανδρέου αρχολίπαρο (εκείνος που κολακεύει τους ανώτερους για να πάρει αξιώματα) και τον Αντώνη Σαμαρά σπουδαρχίδη ( εκείνος που επιδιώκει με κάθε τρόπο την απόκτηση κάποιου αξιώματος).
Και τώρα τη σκυτάλη πήρε ο πρ. της ΧΑ που χαρακτήρισε τους πολιτικούς …ψαλιδόκωλους. Σιγά τα αίματα!
Σύμφωνα με το διαδικτυακό λεξικό της slag,  Ψαλιδόκωλος, λέγεται εκείνος που φοράει φράκο, επειδή το φράκο είναι σχιστό πίσω σαν ουρά χελιδονιού.
Τζάμπα μαγκιές…
 
Υ.Γ 
 
Σλάνγκαρχος,  ο μεγάλος εμπνευστής σλανγκολημμάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:02