search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:22
MENU CLOSE

Η «επιστροφή» Καρατζαφέρη!

20.05.2013 21:00

Πες-πες, θα το πιστέψει ο πρόεδρος Καρατζαφέρης ότι ο Σαμαράς δεν βλέπει την ώρα να γυρίσει στη Ν.Δ.!

Πες-πες, θα το πιστέψει ο πρόεδρος Καρατζαφέρης ότι ο Σαμαράς δεν βλέπει την ώρα να γυρίσει στη Ν.Δ.! Το γράφω αυτό, γιατί από το να προσκληθεί στο συνέδριο της Ν.Δ. μέχρι να επιστρέψει στο μαντρί ή να είναι υποψήφιος της Ν.Δ. για τον Δήμο Αθηναίων ο δρόμος είναι μακρύς, από εδώ μέχρι την… Κίνα. Όχι βέβαια πως δεν θα το ήθελε ο πρόεδρος Γιώργος, αλλά αυτά όλα θέλουν τον χρόνο τους, και κυρίως τον Σαμαρά τους.
Αφού είμαστε στις δραστηριότητες του προέδρου του ΛΑΟΣ, να σας πληροφορήσουμε ότι δεν έχει γίνει κρούση για επιστροφή στη Ν.Δ. ούτε στην ευρωβουλευτή Νίκη Τζαβέλα. Απλώς, λένε οι σμπίροι μου στο περιβάλλον Σαμαρά, «το γεγονός ότι κάνει καλή δουλειά στο Ευρωκοινοβούλιο στα θέματα ενέργειας την έχει φέρει πιο κοντά». Πόσο κοντά; Ε, πιο πολύ, γίνεται ο γάμος!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34