search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 22:23
MENU CLOSE

Περιμένοντας τα… ντόρτια

27.06.2013 05:36

Ο τέως υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου έχει σήμερα την ευκαιρία να παίξει μια τελευταία ζαριά, ξέροντας ότι σε κάθε περίπτωση, δεν έχει ελπίδες να φέρει κάτι παραπάνω από ντόρτια.

Ο τέως υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου έχει σήμερα την ευκαιρία να παίξει μια τελευταία ζαριά, ξέροντας ότι σε κάθε περίπτωση, δεν έχει ελπίδες να φέρει κάτι παραπάνω από ντόρτια. Ο άνθρωπος που διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στο σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ θα δρασκελίσει το κατώφλι της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους χειρίστηκε το επίμαχο ψηφιακό υλικό με τέτοιον τρόπο, ώστε στο τέλος να μην αξιοποιηθούν οι πληροφορίες περί Ελλήνων μεγαλοκαταθετών στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας και να εισπράξει το Δημόσιο τους φόρους που δικαιούνταν.

Υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε να έχει για παρέα και άλλα εκλεκτά πολιτικά πρόσωπα, αλλά ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς δεν θα μπορούσε να στέρξει σε αυτή την επιλογή!..Θα περιμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον – με δηλωμένη την απόφαση της πλειοψηφίας να παραπέμψει μονάχα αυτόν, επιφυλάσσοντάς του ρόλο Ιφιγένειας – αν θα δεχθεί πρόθυμα να σηκώσει αποκλειστικά τον σταυρό, ή έχει κρατήσει κάποιο δυνατό χαρτί που θα υποχρεώσει κι άλλους να μπουν στο παιχνίδι …

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 22:22