search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 10:46
MENU CLOSE

«Digital insurer» η Interamerican

08.10.2014 11:49
Υψηλή η παραγωγική δύναμη της  INTERAMERICAN στον κλάδο ασφάλισης Πλοίων - Media

Στην αρτιότερη υποστήριξη των Ασφαλιστικών Συμβούλων και στην πλήρη αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας έχει στραφεί η INTERAMERICAN.

 
Στην αρτιότερη υποστήριξη των Ασφαλιστικών Συμβούλων και στην πλήρη αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας έχει στραφεί η INTERAMERICAN.
 
Πρόκειται για στρατηγική επιλογή με στόχο να καταστεί διεθνώς η εταιρεία αναγνωρίσιμη ως “digital insurer”. O ψηφιακός κόσμος των ασφαλίσεων αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για την εταιρεία, για να επιτευχθεί επιτάχυνση και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς και βέβαια, στην ισορροπημένη αύξηση της δυναμική όλων των δικτύων πωλήσεων.
 
Η Εταιρεία έχει προχωρήσει με μεγάλα βήματα μετάβασης στην ψηφιακή εποχή, δημιουργώντας συγκριτικό πλεονέκτημα με την υιοθέτηση συγχρόνων project management τεχνικών, την επιλογή νέων προηγμένων development standards και την απλοποίηση διαδικασιών και προϊόντων.  Αφετηρία αποτέλεσε το back-office, με την αντικατάσταση των σημαντικότερων legacy συστημάτων με νέα μοντέρνα συστήματα βασισμένα σε SOA (service oriented αρχιτεκτονική) και στόχο την ανάπτυξη μοναδικών “e-υπηρεσιών”  για τους Πελάτες και τους Συνεργάτες της Εταιρείας, που να τη διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.
 
Η INTERAMERICAN  σήμερα διαθέτει στους Συνεργάτες της μοναδικές υπηρεσίες μέσω του «e-Office». Mε τη χρήση ενός κινητού τηλεφώνου, ενός tablet ή laptop και με μία σύνδεση internet  μπορεί κάθε Συνεργάτης να κάνει τα πάντα από οποιοδήποτε τόπο βρίσκεται, κερδίζοντας χρόνο και μειώνοντας τα διαχειριστικά του έξοδα. Δεν υπάρχει σήμερα άλλη εταιρεία στην αγορά που να παρέχει στον Συνεργάτη της τη δυνατότητα να διαχειριστεί συνολικά και κατά περίπτωση το χαρτοφυλάκιό του, τους πελάτες του, τις προμήθειες του, τις ανανεώσεις του, τα έγγραφα του ηλεκτρονικά. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε Συνεργάτη να εκδίδει online real time συμβόλαιο σε όλους τους κλάδους ασφάλισης όπως Αυτοκινήτου, Πυρός, Αστικής Ευθύνης, Οδικής Βοήθειας, Ταξιδιωτικής Βοήθειας.
 
Aκόμη και στους κλάδους Ζωής και Υγείας, στους οποίους παραδοσιακά απαιτείται underwriting, η INTERAMERICAN  είναι μία από τις ελάχιστες ασφαλιστικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη που έχει αναπτύξει και διαθέτει στον Συνεργάτη ένα πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτρονικού underwriting, το “Genius”, επιτυγχάνοντας να εκδίδονται σε ποσοστό 75% τα συμβόλαια χωρίς να απαιτείται καμμία επαφή με τους underwriters και το back-office της Εταιρείας.  Για αυτό τον λόγο, άλλωστε, ο δείκτης ικανοποίησης των συνεργαζομένων Πρακτόρων, σύμφωνα με έρευνα που  διενεργήθηκε πρόσφατα, ανέδειξε την INTERAMERICAN σε επίπεδο υπηρεσιών και τεχνολογίας  ως πρώτη επιλογή τους.
 
Στον χώρο των διαδικτυακών πωλήσεων, εξάλλου όλοι αναγνωρίζουν την Αnytime ως μία από τις πιο καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες που έχουν αναπτυχθεί για τον σύγχρονο πελάτη. Η Αnytime συνεχώς αναβαθμίζεται με μοντέρνες τεχνολογίες, όπως personalization, a/b testing κ.ά., αλλά δεν είναι η μόνη υπηρεσία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 10:46