27/01/2020 07:29:19

Προσαγωγή γυναίκας για κατάθεση χρημάτων σε… κάποιον Χριστόδουλο Ξηρό

Προσαγωγή γυναίκας για κατάθεση χρημάτων σε… κάποιον Χριστόδουλο Ξηρό - Media

Μία κατάθεση χρημάτων με αποδέκτη τον… Χριστόδουλο Ξηρό προκάλεσε την κινητοποίηση των αρμόδιων διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ. και την προσαγωγή της «καταθέτριας» συγγενούς του «Μανόλη της 17Ν», στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
 
Ο συναγερμός «ήχησε» κατά τη διάρκεια συναλλαγών σε υποκατάστημα τράπεζας στη Ν. Σμύρνη. Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, μία γυναίκα πελάτισσα, περίπου 40 χρονών, πλησίασε το γκισέ και απευθυνόμενη στον ταμία του είπε πως θέλει να κάνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δίνοντας τον αριθμό του. Θέλοντας να επιβεβαιώσει ότι έχει δώσει το σωστό αριθμό λογαριασμού, ρώτησε τον ταμία αν βγαίνει το όνομα «Χριστόδουλος Ξηρός».
 
Ο υπάλληλος της τράπεζας επιβεβαίωσε το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη των χρημάτων. Όλος ο διάλογος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έγινε αντιληπτός από δύο αστυνομικούς, που ήταν εκτός υπηρεσίας και βρίσκονταν για συναλλαγές τους στην τράπεζα. Άμεσα ειδοποίησαν συναδέλφους τους των αρμόδιων υπηρεσιών, ενώ η «ύποπτη» απομονώθηκε στο εσωτερικό της τράπεζας.
 
Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, όπου σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε η «παρεξήγηση». Η γυναίκα φαίνεται να είναι πρώτη ξαδέλφη του καταζητούμενου τρομοκράτη, που έστελνε χρήματα στον αδελφό της, ο οποίος διαμένει στην αμερική και έχει λόγω της συγγένειας τους το ίδιο ονοματεπώνυμο με το «ελεύθερο μέλος της 17Ν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.