search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:17
MENU CLOSE

Εξεταστική για το Μνημόνιο ζητά και ο ΛΑΟΣ

24.09.2010 08:57
Εξεταστική για το Μνημόνιο ζητά και ο ΛΑΟΣ - Media

Ο ΛΑΟΣ θα προσυπογράψει οποιοδήποτε αίτημα της ΝΔ για την άμεση σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο ΛΑΟΣ θα προσυπογράψει οποιοδήποτε αίτημα της ΝΔ για την άμεση σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Ειλικρινώς δεν κατανοώ γιατί για ένα τόσο σοβαρό, για τον ελληνικό λαό, ζήτημα, θα πρέπει να περιμένουνε να διερευνηθεί ‘εάν και όταν’ η ΝΔ γίνει κυβέρνηση» δήλωσε την Παρασκευή, κληθείς να σχολιάσει την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

«Ο ΛΑΟΣ καλεί τη ΝΔ να καταθέσει σήμερα κιόλας πρόταση για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα αυτό και ας αποφασίσει το ΠΑΣΟΚ εάν θα την κάνει δεκτή ή όχι. Το θέμα είναι μείζονος εθνικής και κοινωνικής σημασίας για τον ελληνικό λαό και δεν είναι δυνατόν να παραμένει ως αναπάντητο ερώτημα στον ελληνικό λαό. Καλώ τον κ. Σαμαρά σήμερα κιόλας να καταθέσει στη Βουλή σχετικό αίτημα και δηλώνω ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός το προσυπογράφει άμεσα» επισήμανε.

Την Πέμπτη, ο πρόεδρος της ΝΔ προειδοποίησε ότι, όταν το κόμμα του κερδίσει τις εκλογές, θα συγκροτήσει Εξεταστική Επιτροπή για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο.

Κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου ότι κάνει Εξεταστικές, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να κυβερνήσει, ο κ. Σαμαράς είπε: «Νομίζει ότι κρατά τη ΝΔ σε ομηρία. Ας κάνει όσες Εξεταστικές θέλει. Εμείς θα κάνουμε μόνο μία, για το πώς φτάσαμε στο μηχανισμό στήριξης και στο Μνημόνιο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:17