05/03/2021 19:17:25

«Τρολάρει» ο Πετρετζίκης σε ποστ που αναφέρει το όνομά του – Επική απάντηση για το εμβόλιο του κορωνοϊού (Photo)

«Τρολάρει» ο Πετρετζίκης σε ποστ που αναφέρει το όνομά του – Επική απάντηση για το εμβόλιο του κορωνοϊού (Photo) - Media

 

Αν σας έλεγαν ποιος είναι ο πιο επιδραστικός τηλεοπτικός σεφ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, θα απαντούσατε με μια λέξη ο Άκης (Ναι ο Πετρετζίκης).

Έχοντας σαρώσει ό,τι τηλεοπτικό, ιντερνετικό, έντυπο υπάρχει, ο Άκης θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους Food Influencer, όχι μόνο στην μικρή μας χώρα, αλλά σε ένα μεγαλύτερο γεωγραφικό εύρος. Και δικαίως, αφού δεν υπάρχει ούτε μία συνταγή που να αποτυγχάνει. Κάθε πιάτο του γλυκό ή αλμυρό, συνήθως στέφεται από απόλυτη επιτυχία. Μόνο μείον είναι ίσως τα αρκετά παχυντικά υλικά που χρησιμοποιεί αλλά αυτό θα το θίξουμε σε ένα άλλο άρθρο.

Σήμερα, οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε ότι εκτός από μαγειρικές ικανότητες ο Άκης διαθέτει και πηγαίο χιούμορ, αφού έδωσε την πιο έξυπνη απάντηση σε ατάκα tweet της σελίδας «Ο Τοίχος είχε τη δική του υστερία», η οποία ανέφερε το όνομά του.

Πηγή: bovary.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.