Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΠλαφόν μπήκε στις τιμές των καυσίμων σε 8 νομούς της χώρας, από την Τετάρτη και μέχρι τις 11 Απριλίου.
Πλαφόν μπήκε στις τιμές των καυσίμων σε 8 νομούς της χώρας, από την Τετάρτη και μέχρι τις 11 Απριλίου.
Στόχος είναι η συγκράτηση των τιμών των καυσίμων που είχαν ξεφύγει σημαντικά σε νομούς της περιφέρειας, όπως η Κρήτη, όπου η απλή αμόλυβδη, έφτασε να πωλείται και πάνω από 1,60 ευρώ το λίτρο.
Παράλληλα εντείνονται οι έλεγχοι, ώστε να αποτραπούν φαινόμενα καταστρατήγησης του πλαφόν.
Το ύψος του πλαφόν, υπολογίζεται με μαθηματικό τύπο και είναι διαφορετικό για κάθε νομό και για κάθε τύπο καυσίμου και θα αλλάζει κάθε Κυριακή.
Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνονται νέες ανώτατες τιμές από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και αυτή την εβδομάδα έχουν ως εξής:
Δωδεκάνησα: 1,517, Ηράκλειο: 1,520, Θεσπρωτία: 1,493, Λασίθι: 1,543, Πρέβεζα: 1,477, Ρέθυμνο: 1,562, Φωκίδα: 1,490, Χανιά: 1,537
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.