search
ΚΥΡΙΑΚΗ 13.09.2026 03:05
MENU CLOSE

Δάνειο 2 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

01.07.2010 13:31
Δάνειο 2 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Δάνειο ύψους δύο δισεκατομμυρίων ευρώ, υπογράφτηκε την Πέμπτη μεταξύ κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, προκειμένου να υλοποιηθούν έργα που συγχρηματοδοτούνται από τα ταμεία της Ε.Ε μέχρι το 2013.

Δάνειο ύψους δύο δισεκατομμυρίων ευρώ, υπογράφτηκε την Πέμπτη μεταξύ κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, προκειμένου να υλοποιηθούν έργα που συγχρηματοδοτούνται από τα ταμεία της Ε.Ε μέχρι το 2013.

Το μεγαλύτερο έργο που θα πραγματοποιηθεί  είναι ο εκσυγχρονισμός του σιδηροδρομικού άξονα Πάτρας – Αθήνας Θεσσαλονίκης – Ευζώνων για το οποίο θα χορηγηθεί ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Το δάνειο θα έχει 25ετή διάρκεια με επταετή περίοδο χάριτος και επιτόκιο από 2% ως 4% .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.09.2026 00:39